بهترین نمک خوراکی از نظر طب سنتی کدام است؟
با ما همراه باشید تا از نمک خوراکی و بهترین نمونه ی آن بیشتر بدانید.
Table of Contents
Toggleهمانطور که می دانید یکی از نمک یکی از مهمترین و اصلی ترین ماده ای که هر انسان و موجود زنده ای به آن نیاز دارد.
نمک حاوی عناصر مختلف معدنی بوده و به تنهایی می تواند مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان را تامین کند.
مغز و متابلولیسم و به طور کلی بدن انسان برای ادامه ی فعالیت ها و عملکردهای درست و مناسب خود به این ماده ی معدنی نیاز اساسی دارند.
اما بهترین نمک از نظر طب سنتی کدام نمک است؟ میزان و مصرف نمک باید به چه اندازه باشد؟ آیا این ماده ی معدنی سلامت انسان را به خطر نمی اندازد؟
آیا نمک خوراکی می بایست به نظر اطبای سنتی تنها نمک سفید باشد یا مصرف نمک دریایی برای سلامتی انسان توصیه می شود؟
این سوالات موارد مهمی هستند که در مصرف نمک می بایست به آنها دقت داشت.
با ما همراه باشید تا از بهترین نوع نمک برای مصرف خوراکی و تغذیه برای شما بگوییم.
از نظر اطبای سنتی و به طور کلی طب سنتی، انسان ها دارای مزاج گوناگونی می باشند.
غذا نیز در این میان از دسته مواردی است که آن هم دارای مزاج بوده و مزاج نمک، گرم و خشک می باشد.
بهترین نمک از نظر طب سنتی نه نمک ید دار و معمول در فروشگاه ها و نه نمک دریایی می باشد.
بلکه نمک خوراکی که انسان می بایست آن را مصرف کند تا بدن فعالیت درست و مناسب خود را داشته باشد، سنگ نمک شفاف و سفید است.
متاسفانه مصرف این نمک در مقایسه با دیگر نمک ها، به شدت کم بوده و بسیاری از افراد نمی دانند که نه نمک ید دار و نه نمک دریایی، نمک مطلوبی برای مصرف نمی باشد.
البته این نکته را در نظر داشته باشید که مصرف نمک دریایی در مقایسه با مصرف نمک ید دار بهتر بوده و هرچه قدر میزان مصرف نمک ید دار کم و قطع شود، بهتر است.
نمک دریایی برخلاف نمک ید دار در آزمایشگاه ها و کارخانه ها دستکاری نشده و مصرف آن به بدن، آسیب کمتری وارد می کند.
نمک آسیاب شده و سفید رنگی که طبیعی است و بدون هیچ ماده ی افزدونی بوده، بهترین نمک خوراکی می باشد.
می توانید این نمک خوراکی را از عطاری های گوناگون تهیه نمایید.
همانند دیگر علوم پزشکی، از نظر طب سنتی زیاده روی در مصرف نمک خطرناک بوده و افرادی که فشار خون دارند، نباید نمک مصرف کنند.
طب سنتی بر این باور است که نمک سفید و بدون ید و فاقد املاح، بهترین نمک خوراکی می باشد.