فرمول نمک طعام را احتمالا شنیده باشید.
در این مطلب تلاش کرده ایم تا برای شما از این فرمول بگوییم و شما را با نمک خوراکی بیشتر آشنا کنیم.
Table of Contents
Toggleبرای خرید نمک طعام لازم است به وجود ویژگیها و نکاتی در آن توجه کنید. نمک خوراکی باید دارای علامت استاندارد و تصفیه شده باشد. همچنین باید کاملا خالص و بدون وجود هیچ نوع ناخالصی و ماده زائد مانند شن، ماسه، گچ و مشابه آن باشد. از دیگر ویژگیهای ضروری که باید در خرید نمک طعام به آن توجه کنید، عدم وجود رطوبت در بستهبندی آن است که با وجود بلورهای شفاف و به هم نچسبیده در آن مشخص میشود. همهی این موارد هم در کیفیت و سلامت و هم در طعم این محصول نقش موثری دارند.
بهترین روش برای تهیهی نمک خوراکی، مراجعه به مراکز معتبر فروش نمک طعام است. در این فروشگاهها نمک طعام به صورت بستهبندی و کاملا خالص و تصفیه شده ارائه میشود. به طور کلی بهتر است به منظور جلوگیری از مصرف نمک طعام به صورت ناسالم از مراجعه به مراکز فروش نمک طعام به صورت فله جلوگیری کنید. عدم وجود بستهبندی و برند در محصول ارائه شده میتواند نشانهی عدم مرغوبیت، وجود ناخالصی و آلودگی و همچنین ورود رطوبت به نمک و کاهش کیفیت آن از نظر ظاهر و طعم شود.
قیمت نمک طعام به دلیل تولید بالای آن در کشور بالا نیست. به طور کلی مواردی که موجب افزایش یا کاهش قیمت این محصول خوراکی میشوند، بیشتر به حجم بستهبندی محصول و برند تولیدکنندهی آن مرتبط میباشند. همچنین مواردی مانند افزودن مواد مغذی مانند ید و بستهبندیهای خاص این محصول میتواند موجب افزایش قیمت نسبی آن شود. مهمترین نکته این است که برای خرید محصول با قیمت پایین، ناچار به استفاده از نمک فاقد بستهبندی یا تصفیه نشده نشوید.
تولید نمک طعام با روشهای مختلفی انجام میشود که متداولترین آنها روش دستی، روش استخراج محلول، روش تبخیر خورشیدی و روش عمیق محوری هستند. روش دستی شامل تخلیه نمک طبیعی موجود در کف دریا یا دریاچه نمک است. روش استخراج محلول که متداولترین روش تولید نمک طعام به حساب میآید، با ترزیق آب تازه به منابع نمک موجود، خروج محلول و انتقال آن به کارخانجات مخصوص برای تبخیر انجام میشود. روش تبخیر خورشیدی یک روش ساده است که با تبخیر آب توسط خورشید و باد و استفاده از نمک باقی مانده صورت میگیرد و البته بیشتر در مناطق دارای آب و هوای با دمای بالا و بارش کم کاربرد دارد. در نهایت منظور از روش استخراج عمیق، استخراج این ماده از معادن نمک موجود در کف دریا میباشد.
بیشترین حجم صادرات نمک طعام از کشور مربوط به کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و گرجستان است. در این مسیر لازم است استانداردهای تعریف شده برای نمک در کشور مقصد در نظر گرفته شده و رعایت شود. به عنوان مثال مواردی مانند نوع نمک و روش تولید آن و همچنین میزان ید از جمله استانداردهای تعریف شده توسط کشورها هستند. همچنین کیفیت بالا و بستهبندی مرغوب از ویژگیهای ضروری برای صادرات نمک طعام به سایر کشورهای دنیا است.
فرمول نمک خوراکی یکی دیگر از فرمول های شیمیایی می باشد.
همانطور که می دانید، هر ماده ی معدنی در جهان، فرمولی شیمیایی دارد که برای سهولت بیشتر در هنگام آزمایش های شیمیایی با آن نام، صدا زده می شود.
این فرمول برای نمک خوراکی NACL می باشد.
سدیم کلرید یا نمک خوراکی به وفور در طبیعت یافت می شود و با توسعه و پیشرفت تکنولوژی تولید این نمک بیشتر نیز شده است.
سدیم کلرید یا نمک خوراکی متشکل شده از سدیم و کلرید می باشد.
با قرار گرفتن کنار هم سدیم که یک فلز نرم و کلرید که فلز سخت است، این دو اتم واکنش نشان داده و محلول سفید رنگ نمک را تشکیل می دهند.
سدیم با الکترون هایی که در آن وجود دارد، با کلرید ترکیب شده و نمک را می سازد.
نمک خوراکی در شکل های مختلف مانند نمک دریایی، نمک تصفیه شده ید دار، نمک تصفیه نشده و غیره به فروش می رسد.
با استفاده از هر کدام از این نمک ها، می توان مواد معدنی مورد نیاز بدن را تامین کرد.
با تامین مواد معدنی مورد نیاز، دیگر افراد با فقر مواد معدنی مهم مواجه نمی شوند.
البته استفاده از نمک مضراتی دارد، اما به طور کلی نباید این محلول مهم معدنی را قطع کرد.
همانطور که گفته شد، فرمول شیمیایی نمک خوراکی NACL می باشد.
این ماده ی معدنی از بلورهای سفیدی تشکیل شده است که با فرم پودری، مکعبی و یا سنگ های ریز یا درشت تولید می شود.
از دیگر مطالب مهم ما می توانید بهترین ویژگی نمک خوراکی و بهترین نمک خوراکی را بخوانید.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص فرمول نمک طعام و شرایط خرید نمک خوراکی و نمک صنعتی و نمک حفاری با شماره های 02334208302-04 و 02334208363-64 و 02334243715-16 و 02334233077-88 تماس بگیرید.